Kievitwandelreizen

Wat zijn de mooiste wegen van de Drôme?

Drôme is een Franse afdeling in de zuidoostelijke wijk. De naam komt van dezelfde naam van een rivier die eroverheen loopt. Het maakt deel uit van de regio Auvergne Rhône Alpes. Het heeft verschillende troeven en vele rijkdommen waardoor het een uitstekende toeristenplaats is. Het heeft met name een goed klimaat, veel gerenommeerde locaties en een fantastisch landschap. Het is om deze reden dat de regio Drôme elk jaar duizenden bezoekers verwelkomt die een leuke tijd willen hebben en de wonderen van de natuur willen ontdekken. Wat zijn de mooiste wegen van de Drôme?

De attracties van de Drôme

Deze geweldige regio van Frankrijk reserveert veel plezier voor zijn bezoekers met zijn landschappen, zijn infrastructuren en zijn vele diensten zoals bars, restaurants of verschillende spellen. De belangrijkste bezienswaardigheden in de Drome-regio zijn het Valence Museum voor kunst en archeologie, het verzetsmonument in Vescors en het internationale schoenenmuseum voor Romeinen. De Routes de la Drome zijn ook zeer aantrekkelijk voor het prachtige spektakel dat ze u bieden om te overwegen. . U zult waarschijnlijk lavendel tegenkomen op een camping Drome.

De mooiste wegen van de Drome

De weg naar Diois en Buëch: deze ligt in de Drome-vallei aan de poorten van het regionale natuurpark Vercors. Je ontdekt langs de loop de rivier de Drome en hooggelegen dorpen, gepassioneerde producenten die zeldzame variëteiten van paarsachtig blauwe planten in rechte lijnen op een groot landgoed houden. U zult aan de rand van deze routes recepten ontdekken voor het geluk van uw smaakpapillen of voor een moderne aromatherapie in de buurt van uw camping Drome.

De weg tussen Ventoux, Lure en Luberon: lavendel definieert dit landschap door zijn sterke aanwezigheid en zijn bijzondere geuren. Het ligt aan de voet van het maangebergte Ventoux en Lure. We kunnen de grote uitgestrekte lavendel zien zover het oog reikt, die trots, sterk en geurig zijn.

De weg van de Provençaalse Baronnies naar Buëch: op de grens van vier afdelingen is dit een gebied met een sterke identiteit gekenmerkt door het embleem van lavendel. Lavendel is volledig aanwezig van zijn jongste vorm tot zijn meest geavanceerde vorm. Het strekt zich ook uit over een grote ruimte en kruist de gepelde bloem tot de isolatie van de huizen.

De weg van de Drôme Provençale naar Vaucluse: deze weg kruist paden tussen grote delen van lavandin. Het ligt op een uitzonderlijk grondgebied. Je hebt de mogelijkheid om noga te proeven in olijfolie, wijnen uit de enclave van Paus. De lavendel van deze regio omringt het beroemde kasteel van Grignan, op een steenworp afstand van uw camping Drome.

Lavendel, deze prachtige plant met een bedwelmende geur en buitengewone deugden zijn bloemen die je op de meeste wegen in Drome zult vinden. De hele Drome-cultuur ademt deze plant met mannen en vrouwen die het met passie cultiveren en die het tentoonstelt waar ze kunnen.

Débattez au sujet de cette page.

Blog

  1. 12 Oct. 2022Top 3 campings met waterpark in Argeles sur mer4808
  2. 1 Juil. 2020Een kleine tocht langs de kust per zeilboot?37158
  3. 18 Fév. 2020Klaar voor een last minute reis naar de Gard?3969
  4. 7 Janv. 2020Verhuur stacaravan Ardèche Kamperen in een stacaravan in de Ardèche1655
  5. 3 Janv. 2020Kamperen in de Drôme2156
  6. 3 Janv. 2020In Ardeche, de ideale 4-sterrencamping voor een onvergetelijk verblijf1409
  7. 18 Mai 2019Een boot huren wordt steeds eenvoudiger!4345
  8. 27 Avril 2019Huur een boot en vaar waar je wilt2337
  9. 11 Mars 2019Unser Bootsverleih, wenn Sie in Holland sind2550