Kievitwandelreizen

Kamperen in de Drôme

Uw vakantie doorbrengen op een camping in de Drôme betekent uw vakantie doorbrengen in het hart van een gevarieerde omgeving met veel te zien, te doen en te beleven. De regio Auvergne-Rhône-Alpes heeft alles wat u nodig heeft voor een fantastische vakantie. Wandel, fiets, mountainbike, kano of rijd uren achter elkaar. Bezoek prachtige historische steden en geniet van wijn, noten en noga uit de Drôme Provençale en Vercors. Droom je van zo'n vakantie? Dus kies uit verschillende "droom" accommodaties die Vacansoleil voor u heeft geselecteerd en boek uw favoriete camping in de Drôme.

Het prachtige landschap van de Drôme

Als u op een camping Drome Frankrijk verblijft, bevindt u zich midden in de prachtige natuur. Indrukwekkende hoogteverschillen, heuvelachtige gebieden, pittoreske dorpjes, olijfboomgaarden, bossen en diverse flora en fauna. Een excursie met een klassieke stoomtrein door het mooiste deel van Ardéche moet absoluut op uw takenlijst staan. Voel de kracht van de bergen, ontdek de kleurrijke pracht, luister naar het rustgevende geluid van bergrivieren en ruik de lavendelvelden. Rust en ruimte gaan hand in hand met actie en avontuur. Deze combinatie is een van de redenen dat een vakantie op een camping in de Drôme een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Cultuur en geschiedenis in de Drôme

Niet alleen natuurliefhebbers zullen hun camping in de Drôme waarderen, ook liefhebbers van cultuur en geschiedenis zijn op de juiste plek. De regio heeft veel hoogtepunten, musea, kastelen en historische gebouwen. De grotere steden hebben veel schatten, maar de dorpen herbergen ook een grote collectie waardevolle spullen. Ontdek tijdens uw verblijf op een camping in de Drôme Romeinse gebouwen en fenomenale fonteinen in Valence. Bezoek de grotten van Chorence met zijn even bijzondere watervallen of bewonder een van de vreemdste gebouwen in Frankrijk in Hauterives, het ideale paleis van de paardenfactor.

Débattez au sujet de cette page.

Blog

  1. 12 Oct. 2022Top 3 campings met waterpark in Argeles sur mer4809
  2. 1 Juil. 2020Een kleine tocht langs de kust per zeilboot?37159
  3. 18 Fév. 2020Klaar voor een last minute reis naar de Gard?3969
  4. 20 Janv. 2020Wat zijn de mooiste wegen van de Drôme?1930
  5. 7 Janv. 2020Verhuur stacaravan Ardèche Kamperen in een stacaravan in de Ardèche1655
  6. 3 Janv. 2020In Ardeche, de ideale 4-sterrencamping voor een onvergetelijk verblijf1410
  7. 18 Mai 2019Een boot huren wordt steeds eenvoudiger!4346
  8. 27 Avril 2019Huur een boot en vaar waar je wilt2338
  9. 11 Mars 2019Unser Bootsverleih, wenn Sie in Holland sind2551